Tražite web stranicu? Želite osvježiti postojeći web?

Izrađujemo web stranice koje su prilagođene Vašim potrebama

Cijena web stranice

Saznajte kakvu web stranicu možete dobiti s budžetom kojim raspolažete?

Saznaj

Što su prednosti web stranice?

Dostupnost proizvoda i usluga

Svi znamo da se informacije o proizvodima i uslugama najprije traže na internetu. Web stranica Vam omogućuje stalnu prisutnost na tražilici kao što je Google.

Povećanje prodaje

Krajnji cilj svakog poslovanja je prodaja. Web stranica je jedan od najuspješnijih kanala prodaje gdje pomoću različitih alata prodaja i komunikacija poprimaju posebnu dimenziju.

Neprestana komunikacija s tržištem

Prezentni ste u svakom trenutku! Web stranicom neprestano komunicirate s tržištem i gradite odnose s publikom koja neprestano raste.

Želim znati više! Što trebam učiniti da dobijem ponudu za web stranicu?

  • Kontakt / Upoznavanje

    Nakon što smo zaprimili upit kontaktira Vas netko iz našega tima kako bi se upoznali s Vašim idejama i poslovanjem. U prvoj fazi je važno opisati nam čime se bavite i koja su Vaša očekivanja izradom web stranice.
  • Izgled weba / Ponuda

    U drugoj fazi Vam preporučamo optimalan dizajn gdje zajedno dogovaramo konačan izgled web stranice i sadržaj. Naš zadatak je upoznati Vas s prednostima i nedostacima različitih opcija dizajna. Zaprimate konačnu ponudu.
  • Vaša web stranica

    Gotova web stranica se predstavi Vama i tek nakon što ste zadovoljni postavkama i izgledom, Vaša web stranica će biti objavljena. Upoznati ćemo Vas s potencijalnim kampanjama i načinu održavanja web stranice.

Ispunite kviz i saznajte što je moguće s budžetom kojim raspolažete

... a mi ćemo Vam se javiti s personaliziranim savjetima u najkraćem roku